Doe mee aan de straatparade en wordt crewlid voor OPEN Rotterdam tijdens Zomercarnaval 2023

Wij vieren dit jaar ons 10-jarig jubileum en daarom pakken we uit; ook tijdens het Zomercarnaval op zaterdag 29 juli! OPEN Rotterdam rijdt namelijk voor het eerst mee in de zomerse Straatparade. Vanaf een prachtige vrachtwagen doen wij live verslag, met DJ’s, verschillende toffe gasten en interviews door de hele stad. Wil jij onderdeel zijn van onze Zomercarnavalcrew die dag? Meld je dan nu aan!

Zomercarnaval Rotterdam is een begrip in de stad. Elk laatste weekend van juli verandert de stad in één groot tropisch feest met muziek, dans, eten, kleuren, cultuur en natuurlijk die beroemde straatparade.

Dit jaar heeft OPEN Rotterdam voor allereerste keer een plekje in de straatparade. Dat wordt natuurlijk een groot feest. Voor deze dag zoeken wij enthousiaste Rotterdamse vrijwilligers die deel willen uitmaken van ons team. Je bent tijdens de parade een van de ambassadeurs van OPEN. Het is de bedoeling dat je het OPEN Rotterdam-team op verschillende manieren ondersteunt met bijvoorbeeld het uitdelen van promomateriaal of het besturen van onze auto. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je een feestje bouwt op de OPEN-kar!

Wil jij crewlid worden voor OPEN Rotterdam tijdens Zomercarnaval? Geef je dan snel op door te mailen naar [email protected] ter attentie van Zoë.

In de sferen komen? Kijk nu onze live-uitzending van Zomercarnaval 2022 terug!