Donovan wil het taboe rondom schulden doorbreken

Donovan had jarenlang veel schulden en wil nu anderen helpen. Daarom is hij het gezicht van de campagne ‘Kom uit je schuld’ en speelt hij in de voorstelling ‘Zomaar een Straat’ om het taboe rond schulden te doorbreken.
Donovan Felter geeft dans en theaterlessen. Hij ging aan de slag als zzp-er en liet een kennis zijn administratie doen. Die kennis deed zijn werk niet waardoor Donovan een enorme schuld had opgebouwd bij de Belastingdienst. Om die schuld te kunnen aflossen, begon hij andere rekeningen niet te betalen.

Dat liep zo hoog op dat hij uiteindelijk besloot de hulp in te schakelen van stichting MAIT (Mijn Administratie Is Top). Zij namen contact op met zijn schuldeisers. Donovan kwam uit de schulden en wil andere mensen helpen door het gezicht te zijn van de campagne ‘Kom uit je schuld’. “Ik wil het taboe doorbreken zodat mensen zich er niet meer voor schamen. Dat mensen er over durven te praten, dat ze hulp durven te vragen.”

Donovan heeft een rol in het stuk ‘Zomaar een Straat’. In deze voorstelling worden vijf huishoudens gevolgd die te maken hebben met armoede. Het doel van de voorstelling is om het taboe rond armoede te doorbreken. De voorstelling is van het Rotterdams Wijktheater en is te zien in theater Islemunda.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat