Dreams Money Can’t Buy: Kimberley Wenas zag Everon Jackson Hooi vroeger op tv, en nu stylet ze hem

Styliste Kimberley Wenas gaat op stap met acteur Everon Jackson Hooi. Vroeger zag Kimberley de acteur elke dag op televisie, daar Everon al jaren een prominente rol in de serie GTST speelt, en nu mag ze de acteur stylen. Omdat Everon druk in de weer is met zijn eigen kledinglijn, komen de tips van styliste Kimberley goed van pas.

De meeste mensen kennen acteur Everon Jackson Hooi van zijn rol als Bing in de soapserie Goede tijden, slechte tijden. De acteur speelde afgelopen jaar een grote rol in de film Bulado. Die film won in 2020 de Gouden Kalf voor beste lange speelfilm.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/fOB1NA8rUTY” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Dreams Money Can’t Buy
In de serie ‘Dreams Money Can’t Buy’ neemt de opkomende styliste Kimberley Wenas ons mee naar drie stylingsessies met prominente Rotterdammers. Ze heeft inspirerende gesprekken met ze en geeft de bekende Rotterdammers tegelijkertijd een gezonde dosis modetips mee.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat