Durf jij mee te dansen op de K-pop hits?

K-pop is de laatste jaren wereldwijd razend populair geworden. De rage slaat Rotterdam zeker niet over. Bij dansschool Moves Rotterdam is het nu mogelijk om de beste K-pop danser van Rotterdam te worden tijdens de speciale danslessen! Onze redacteur Zoë deed een poging.
Tijdens de danslessen krijgen de deelnemers de volledige beleving, van hoe het voelt om zo foutloos te kunnen dansen. De lessen worden gegeven door Kayleigh. Ze is een fanatieke K-Pop dansdocente: “De dansmoves van de artiesten zijn meestal heel gedetailleerd, ook al zien sommige bewegingen er makkelijk uit, het is niet makkelijk”, vertelt Kayleigh. Leerlingen van de dansles vinden de dansstijl inspirerend en vooral motiverend. Ze verbeteren hiermee hun eigen dansskills.

K-POP(Korean Popular music) is een afkorting voor het bekende muziekgenre uit Korea. Dit fenomeen wordt groter in Nederland en krijgt daarom meer bekendheid. Niet alleen komen er veel Zuid-Koreaanse artiesten naar Nederland om op te treden, ook worden er vanuit Nederlandse organisaties steeds meer events georganiseerd.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat