Een felle strijd tussen de elektrische vervoersmiddelen: welke is het handigst?

Vanaf 15 juli kun je in de stad nu ook gebruik te maken van een leen-autootje ‘LEV’. Dit zijn kleine elektrische autootjes die met hetzelfde concept werken als de Felyx leenscooter. Met een app wordt de auto van het slot gehaald om zo de auto te starten. Met al die elektrische vervoersmiddelen die tegenwoordig te huur zijn kun je makkelijk overal in de stad terecht. Maar welke is het handigst? Ons testteam gaat het onderzoeken. De elektrische- fiets, auto of scooter? Let’s start the race!

Het testteam start op Rotterdam Centraal en moet zo snel mogelijk naar de finish bij de Markthal. Degene die als eerste over de finish gaat, mag zichzelf de winnaar noemen. Met welk van deze electrische vervoersmiddelen kun je je het makkelijkst verplaatsen in zo’n drukke stad als die van ons? Hoewel je misschien zou denken dat de elektrische auto met zijn 45 km p/u het met gemak wint van de rest (25 km p/u), wordt het een spannende race.

Ben jij benieuwd met welk elektrisch vervoersmiddel je het snelst op de plek van bestemming komt? Bekijk de video hieronder!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter