Loeren in de boekenkast van bekende Rotterdammers in expo ‘Buiten het boekje’

Together dedicated en de bibliotheek Rotterdam slaan de handen ineen voor de nieuwe tentoonstelling ‘Buiten het boekje’. De tentoonstelling wordt op vrijdag 13 mei geopend en is tot dinsdag 17 juni te bezoeken in de Centrale Bibliotheek.

Bij de tentoonstelling vertellen acht bekende Rotterdammers welke boeken uit hun boekenkast een belangrijke rol spelen in hun leven. Daarnaast verzorgen Spraakuhloos en Frontaal Podium een programma waarin schrijvers en dichters hun inspiratiebronnen delen. Met muziek, spoken-word en een panel talk hopen de organisaties dat Rotterdammers de bibliotheek opnieuw leren kennen.

Het begon allemaal vier maanden geleden toen productiehuis Together dedicated besloot om ook voor zichzelf campagnes en evenementen te organiseren.”Wij willen als community zelf ondernemen, dromen en schrijven” vertelt ​​André Marques van Together dedicated.

Together dedicated
Together dedicated is een productiebedrijf en is opgericht in 2018 door Tim Wes en André Marques. Het productiebedrijf maakt campagnes voor verschillende organisaties zoals Bibliotheek Rotterdam en Boijmans.