Eerste titels IFFR 2017 bekendgemaakt

Het International Film Festival Rotterdam (IFFR) trapt 25 januari af. De eerste titels van het filmevenement zijn nu bekendgemaakt.

IFFR verdeelt het festivalprogramma onder in vier secties, elk met een eigen insteek: Bright Future, Voices, Deep Focus en Perspectives. Festivaldirecteur Bero Beyer heeft in 2016 deze secties in het leven geroepen. In de sectie Bright Future o.a. de Europese première van de Braziliaanse film Elon Doesn’t Believe in Death. De langverwachte film Jackie, over het leven van Jacqueline Kennedy, met Natalie Portman maakt deel uit van de sectie Voices. Zo ook Paterson en Gimme Danger, de nieuwste films van bekende regisseur Jim Jarmusch.

Ook voor het onderdeel IFFR Live zijn de filmtitels bekend. De derde editie van IFFR Live is de grootste filmfestivalvertoning ter wereld en streamt de filmevents vanaf Rotterdam naar meer dan 45 filmtheaters rond de hele wereld. Na afloop zijn er interactieve zaaldiscussies. Tijdens dit onderdeel zijn o.a. de films Mister Universo, The Giant en Prevenge te zien.

Het IFFR vindt in 2017 plaats van 25 januari t/m 5 februari.

Bekijk hieronder hoe het programma van het IFFR bepaald wordt.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat