Eerste winnaars Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam bekend

Het draaide om Hiphop en om Electronic. Artiesten namen het afgelopen vrijdag tegen elkaar op in de eerste finales van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2020.

De Juryprijs werd in de categorie Hiphop gewonnen door Bkk en in de categorie Electronic door Vypes. De Publieksprijs ging naar de acts die de meeste stemmen wist te verzamelen tijdens de livestream. Tiziana won de Hiphop publieksprijs en Pildrin de Publieksprijs in de categorie Electronic.

Artiesten zoals Bkk, Tiziana, Giatherapper, FABZ Pi en Dirkiteur streden met elkaar in BIRD voor de grote Hiphop Prijs Daarnaast streden in Triphouse Rotterdam Studio de elektronische artiesten Pildrin, Hebbe, Curi Vypes en Port Patrol voor de winnaar van deze catogorie.

Net zoals vorig jaar worden de vier jurywinnaars automatisch genomineerd voor de Rotterdam Music Award in de categorie De Belofte. De uitreiking van de Awards vindt later dit jaar plaats.

Maar de battles zijn nog niet allemaal gestreden. Zaterdag 19 september vindt nog de finale in de categorie Bands plaats in Grounds en zondag 20 september de finale van Singer/Songwriter in New Grounds.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat