Elfie Tromp draagt haar gedicht voor uit gedichtenbundel ‘Lockdown’

Tien getalenteerde Rotterdamse woordkunstenaars maakten voor stichting Droom en Daad en voor Poetry International een dichtwerk over de coronaperiode die sinds maart dit jaar het leven van alle Rotterdammers heeft veranderd. Een aantal van die gedichten dragen de dichters zelf voor. Dit keer is het de beurt aan Elfie Tromp.

Elfie Tromp (1985) is schrijfster en presentator. De Rotterdamse schrijft onder meer columns en bze bracht de afgelopen jaren meerdere boeken uit. Zo belandde haar roman Goeroe op de shortlist van het Beste Rotterdamse Boek 2013.

Lockdown
In de dichtbundel ‘Lockdown’ vangen de jonge Rotterdamse dichters hun gedachtestroom in een gedicht dat later wel eens een bijzonder document kan blijken van de eigenaardige tijden waarin de mensheid sinds de uitbraak van de coronapandemie verkeert.

Klanten van Rotterdamse boekwinkels en bezoekers van bibliotheekfilialen krijgen de bundel ‘Lockdown’ vanaf 20 november a.s. cadeau. Vanaf 23 november is bij OPEN Rotterdam een voordracht van vijf van de tien gedichten te zien.

Kijk op www.poetry.nl om te zien bij welke boekwinkels de dichtbundel te verkrijgen is.