Emre Pinarbasi is jurylid bij All Together Now en hoopt op positieve boost van zangcarrière

Emre Pinarbasi is een van de 100 juryleden bij het nieuwe televisieprogramma All Together Now op RTL. Hij beoordeelt daar verschillende muzikanten die voorbij komen. Zelf timmert hij ook aan de weg als zanger en hoopt hij dat het programma voor hem een opstapje kan zijn.

“Ik ben door hen benaderd en ik vond het natuurlijk heel leuk om aan zo’n programma deel te nemen. Het was een feest”, kijkt hij terug op de opnamen van het televisieprogramma. Daarin zingen deelnemers voor een jury bestaande uit 100 mensen, waaronder dus Emre. “Ik zing zelf ook al van kleins af aan. Met name in het Turks omdat ik de emotie dan beter kan voelen. Het is mijn moedertaal. Maar na All Together Now ben ik toch ook van plan om Nederlandse nummers te gaan zingen”, meent de zanger.

Hij hoopt dat het televisieprogramma zijn zangcarrière een boost kan geven. Het inspireert hem in ieder geval al enorm. “Het is natuurlijk een hele grote stap voor mij om op televisie te komen. Het is een stap om even gezien te worden. Ik hoop dat ik daardoor dus meer en meer de kans krijg om mezelf te kunnen laten zien. Laten zien wie ik ben en wat ik doe”, vertelt Emre. “Ik ken hem al 15 jaar”, zegt fotograaf Gozde Yilmaz. “Het is heel leuk om hem op televisie te zien. Ik denk dat dat hem ook enorm zal motiveren in het vervolgen van zijn carrière”, stelt Gozde. De zanger is inmiddels bezig met het organiseren van een soloconcert. “Tegen de tijd dat het rond is hoop ik dat zoveel mogelijk mensen daarop af komen”, besluit Emre.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter