Eten en drinken op catchy deuntjes

Het feesten met een koptelefoon op is de laatste erg trending tijdens het uitgaan. Voor het eerst was er een Silent Disco in de Foodhallen van Rotterdam. Bezoekers konden volop genieten van lekkere hapjes en drankjes met muziek erbij. Dit evenement is een samenwerking tussen Foodhallen en Roffa Stille Dansjes.

Alle kaartjes zijn ruim van te voren uitverkocht voor dit evenement. In totaal waren drie dj’s die de koptelefoons van de bezoekers bedienden. Oprichter Mitchell van Roffa’s Stille Dansjes is één van de drie dj’s. “Het leuke tijdens het draaien van een Silent Disco is dat je door de koptelefoonkleuren kunt zien hoeveel mensen jouw kanaal luisteren. Het is tijdens het draaien eigenlijk een soort wedstrijd welke kleur het meest wordt geluisterd.” Roffa’s Stille Dansjes zorgen voor de voorbereiding van de Silent Disco. Aan de draaitafel kiest Mitchell de muziek uit en door de draadloze zender komt het muziek zo in de oren van de dansers.

De Silent Disco is het grootste indoor feest van dit jaar in de Foodhallen. “We willen in de Foodhallen steeds meer grotere evenementen organiseren”, zegt Modeste, manager van de Foodhallen. Dit concept is niet vaak te zien bij feesten. “Roffa Stille Dansjes heeft een groot bereik in Rotterdam en de doelgroep die hier vanavond komt past ook wat hier ook langskomt, dat is voor ons wel een perfect match qua samenwerking.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat