Ezki is terug met een nieuwe serie: #Blijfthuis met Ezki

Na de succesvolle jongerenserie Ezki’s Schoolleven komt Ezki met een nieuw programma genaamd ‘#blijfthuis met Ezki’, waarin hij mensen in Rotterdam helpt die het minder hebben of hard werken in deze gekke tijden. Ezki laat in zijn programma ook zien hoe de ramadanmaand verloopt door de coronacrisis.

Terugkijken:
Na de succesvolle jongerenserie Ezki’s Schoolleven komt Ezki met een nieuwe vlogserie genaamd ‘#blijfthuis met Ezki’. Hij maakte vlogs waarin hij liet zien hoe hij mensen in Rotterdam helpt die het minder hebben, hij deed challenges met volgers en hij maakte verschillende sketches. Daar kijkt hij in deze laatste aflevering op terug.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/XiJqQZHo47o” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Sketch 2:
Na de succesvolle jongerenserie Ezki’s Schoolleven komt Ezki met een nieuwe vlogserie genaamd ‘#blijfthuis met Ezki’. Hij maakte al een vlog waarin hij liet zien hoe hij mensen in Rotterdam helpt die het minder hebben en hij deed ook al meerdere live challenges. Nu gaat hij samen met zijn vrienden in op het racismedebat met een sketch.


Vlog 3:
Ezki en zijn vrienden reageren op het racismedebat.

Vlog 2:
Net als een paar weken terug vult Ezki samen met zijn vrienden weer voedselpakketten voor mensen die het minder hebben.

Sketch:
Ezki blijft thuis, al staat zijn thuisleven op z’n kop! Kijk nu naar de sketch.

Vlog:
Ezki vult samen met een aantal vrienden voedselpakketten en brengt iftarmaaltijden rond.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat