Fanaudities voor de hotste kaarten van Rotterdam

Bij het muziekspektakel MTV EMA 2016 worden de hotste kaarten van dit moment weggegeven middels een auditie. Deze auditie moet in 60 seconden laten zien waarom juist jij deze kaarten moet krijgen. Vergis je niet, de animo is gigantisch.

De awarduitreiking van MTV is op zondag 6 november 2016 om 21:00 uur en wordt gepresenteerd door Bebe Rexha, een populaire Amerikaanse zangeres. Er zijn optredens van o.a. Bruno Mars, die zijn nieuwste single 24K Magic komt performen, Shawn Mendes, DNCE, Lukas Graham en Zara Larsson, die momenteel furore maakt met haar vele samenwerkingen.

Je kunt auditie doen in een van de studio’s in Rotterdam Ahoy op vrijdag 28, zaterdag 29 of zondag 30 oktober 2016. Iedere performance wordt beoordeelt door een jury, waarbij de meest bijzondere audities beloond worden met kaartjes. En niets is te gek volgens de jury, want het draait om authenticiteit. Verkleden, dansen, springen, gek doen, alles mag!

De meest bijzondere auditie krijgt zelfs kaarten om bij de rode loper te staan wanneer de celebs over de rode loper paraderen.

Voor meer informatie ga je naar http://nl.mtvema.com/.

———————————————-
OPEN Rotterdam is dé Rotterdamse lokale omroep. Wil je meer Rotterdamse verhalen volgen? Volg ons dan ook op onze andere kanalen:

Facebook – https://goo.gl/wRUVQb
Instagram – https://goo.gl/zgg19c
Twitter – https://goo.gl/2Tpfg3
Snapchat – https://goo.gl/KpV89T
TV – Ziggo kanaal 36 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1349
APP – OPEN Rotterdam nu ook op iOS en Android.

OPEN Rotterdam, door en voor Rotterdammers.