Farzana instalive vanuit huis met twee makers nieuwe tv-programma’s

Deze week is verslaggever Farzana weer terug met haar insta-live uitzending vanuit sociale isolatie. Met deze week in de uitzending: Twee makers van nieuwe programma’s bij OPEN Rotterdam. Wesley Dos Santos vertelt ons over het programma Tinkeraars, die hij last minute vanwege de coronacrisis moest omgooien. Ook initiatiefnemer van het programma De Leukste Lessen van.. komt Farzana in de uitzending vergezellen, samen met dochter en tevens presentatrice van het programma FLoor.

Daarnaast roepen we de community op om hun vragen, opmerkingen, of ideeën met betrekking tot het coronavirus en de situatie in de stad te delen met OPEN Rotterdam.

We kunnen deze onderwerpen omzetten tot een onderzoek, zodat we de vragen van de jullie kunnen beantwoorden. Ook horen we graag wat onze community tegenwoordig bezighoudt, hoe jullie je dagen thuis doorkomen en hoe jij omgaat met het nieuws dat je krijgt omtrent het coronavirus. Tot slot horen en zien we graag hoe de community zich bezighoudt in de wijken.. Laat dus vooral je stem horen!

Wil jij het gesprek aangaan met onze verslaggever Farzana die ook in sociale isolatie zit? Voeg jezelf dan aan haar liveconversatie op Instagram! Vanaf 13:00 uur op het instagramaccount van OPEN Rotterdam.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat