Feestelijke weekend in de Rotterdamse wijken

Dit weekend is er genoeg te doen in de wijken van Rotterdam. Daarom is het waarschijnlijk lastig om te beslissen wat je gaat bezoeken. Daarom even een overzicht van alle evenementen die zaterdag 1 juli plaatsvinden.

Noord Zie Jazz
De vierde editie van Noord Zie Jazz start vandaag en gaat door tot zondag 16 juli. Het festival wordt gekenmerkt door kleinschalige, intieme concerten van topmusici in bijzondere combinaties op onverwachte plekken in Rotterdam Noord.

Kijk hier voor meer info

North Sea Round Town

Dit is het fringe festival van North Sea Jazz, dat ruim twee weken lang neerstrijkt in Rotterdam, met het beste wat de stad te bieden heeft aan jazz. Het heeft een afwisselend jazz-programma met blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisaties en veel meer.

Kijk hier voor meer info

Wijkfeest Spoorsingel
Het jaarlijkse Wijkfeest Provinierswijk op de Spoorsingel staat weer gepland van 12.00 tot 17.00 uur. Dit is een feest met traditionele elementen, verrassende optredens en activiteiten.

Kijk hier voor meer info

Rotterdam Water Weekend
Water is plezier en in Rotterdam wordt daar nog veel te weinig gebruik van gemaakt. Daarom zijn er dit weekend boordevol verrassende activiteiten in, op en langs het water van de Rotte en het Maritiem District.

Kijk hier voor meer info

Metropolis op locatie
Het Gemaal op Zuid en The Daily Indie warmen je zaterdag 1 juli van 15.00 tot 19.00 uur op voor het Metropolis Festival. Op het terras naast de Afrikaandermarkt zijn er live optredens van toffe Rotterdamse bands en artiesten.

Kijk hier voor meer info

Berghaven Live
Bij Hoek van Holland kan je genieten van muziek, eten en drinken van 17.00 tot 22.00 uur.

Kijk hier voor meer info

The Challenge
Bij Campus Hoogvliet kan je vandaag van 10.00 tot 17.00 uur genieten met het hele gezien van allerlei activiteiten.

Kijk hier voor meer info

Speeltuin Vreewijk is jarig
Tussen 10.00 en 17.00 uur viert speeltuin Vreewijk De Vaan een feestje, want de vereniging bestaat al negentig jaar. Er is dus tijd voor muziek, dans, theater, optredens van talenten uit de wijk, kinderactiviteiten, workshops, een braderie, rommelmarkt en nog veel meer.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat