Femme-X bestaat 1 jaar

Precies een jaar geleden begon Stichting Female Force met Femme-X; het platform voor inspirerende ondernemende vrouwen waar zij hun “true inspirational story” delen. Reden voor een feestje, vanmiddag in Theater Rotterdam.
Geïnspireerd op de TedX methode, startte Femme-X met een platform voor ondernemende vrouwen die hun dromen en passie najagen en ervoor kiezen het beste uit zichzelf te halen. Tijdens FEMX krijgen zij een podium om meningen, inzichten en levens te veranderen. Rotterdamse vrouwen die hun dromen en passie najagen en een draai aan hun eigen bestaan hebben gegeven.

Op het programma stonden een aantal ondernemende vrouwen, die zonder beamer en visuals, vanuit het hart en hoofd, hun ’true story’ vertelden. Rode draad van de middag was de liefde en daar werd tijdens de Femme-X talkshow uitgebreid over gesproken. Hoe is het nou om single te zijn anno 2018 en hoe hou je je relatie spannend? De Femme-X fashionshow introduceerde twee krachtige vrouwelijke ontwerpsters, die op spectaculaire wijze hun collectie toonden. Daarnaast waren er ook optredens van diverse artiesten.
St. FEMALE FORCE is een inspiratienetwerk en platform die de kracht van vrouwen versterkt en ontwaakt. Het streven is om vrouwen de juiste tools te geven om hun ambities na te streven, krachten te bundelen, bewustzijn te creëren, ontplooien van de eigen kracht en vooral uit de comfort zone te treden.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat