Feyenoord-fans genieten van huldiging

De euforie was groot na de overwinning van Feyenoord, zij wonnen de KNVB-Beker. Om het nogmaals te vieren, was er vandaag een huldiging in De Kuip die voor alle fans gratis te bezoeken was. Ook Feyenoord-fans Arno en Jan Brouwer besloten naar De Kuip te gaan en wij liepen met ze mee en stelden ze ook direct wat prangende vragen.

,,Dit is absoluut geen troostprijs”, aldus een stellige Arno Brouwer wanneer wij hem vragen of de KNVB-beker geen troostprijs is na het mislopen van een tweede opeenvolgende landstitel. ,,Je moet alle prijzen pakken die je pakken kan, en dat gaat wat mij betreft ook nooit wennen”, aldus Arno’s vader Jan.

Het feit dat er een huldiging is, vinden ze dan ook meer dan terecht: ,,Elke prijs moet gevierd worden, en wij zijn de enige ploeg die kan stellen dat ze dit seizoen twee prijzen hebben gewonnen. Dus dat moet zeker gevierd worden”, aldus Arno, die over bekerheld Robin van Persie toevoegt: ,,Ik hoop dat hij wel doorgaat, hij kan dingen die veel andere spelers niet kunnen namelijk”. Vader Jan voegt het toe: ,,Het zou niet alleen een gemis zijn voor Feyenoord, maar ook voor Nederland.”

Ondanks hun realistische en nuchtere uitkijk op Feyenoord, genieten Jan en Arno zeker van de uiteindelijke huldiging waarbij Lee Towers, Ronnie Flex en de Hermes House Band voor het muzikale vermaak zorgen: ,,Het was echt een mooie huldiging”, aldus Arno, terwijl diens vader optimistisch toevoegt: ,,En volgend jaar staan we er gewoon weer!”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter