FFLEKKERNIX4U: Lachen om een burn-out

Rotterdam is de stad met de grootste burn-out problematiek van Nederland, aldus sommige cijfers. Maar veel tijd om daarbij stil te staan is er niet: de stad verandert in een razendsnel tempo en bedrijfsruimtes worden in sneltreinvaart duurder en schaarser. Daarbij is er een constante drang om te innoveren door de mogelijkheden van digitalisering en het internet.

Om dit onderwerp uit de taboesfeer te trekken hebben filmmaker Kuba Szutkowski en acteur Rienus Krul voor OPEN Rotterdam de hilarische driedelige mini-comedy serie ‘FFLEKKERNIX4U: Lachen om een burn-out ‘ontwikkeld, een serie over werk, stress en een veranderende stad.

FFLEKKERNIX4U is ook de naam van een verzonnen reiswinkelketen. De medewerkers van één van de vestigingen van deze keten hebben in het geheim hun diensten aangepast om de drukke overwerkte mens op meerdere manieren te ontlasten. Daarbij spelen huisdieren een cruciale rol. Geheel tegen de wensen in van de CEO die allergisch is en een hekel heeft aan dieren.

Aflevering 3

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/q4sp91Fb4Tg” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Aflevering 2

 

Aflevering 1

Promo

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat