Finale grote prijs van Rotterdam

De finalisten van de Sena Grote Prijs van Rotterdam in de categorie Singer/Songwriter strijden dit weekend om de hoofdprijs.

De door de Popunie georganiseerde muziekcompetitie heeft sinds dit jaar een nieuwe opzet. De Sena Grote Prijs van Rotterdam heeft nu per categorie een aparte finale. Deze vindt plaats op een locatie die goed aansluit bij de desbetreffende categorie. Ook krijgt de winnaar een nominatie voor de Rotterdam Music Award in de categorie De Belofte.

De finalisten van Singer/Songwriter zijn: Alison Jutta, IBROW, Elina Lys, St.Maane en Joost Wander. Zij zijn druk bezig om, met de feedback van de jury, hun optreden te verbeteren. Ook krijgen zij ter voorbereiding: coaching, een fotoshoot, workshop over financien en feedback op hun biografie, presskit en social media. De artiesten laten zich van hun beste kant zien, op het podium van de Rotterdamse Schouwburg op zaterdag 26 augustus.

De finale van categorie Bands was op 20 mei in Rotown met als winnaar St. Solaire. De finales voor Hiphop en Electronics volgen later dit jaar.

Meer informatie vind je op deze pagina https://www.facebook.com/events/1766309830336291/