Fitness, voetballen en bootcampen: Voetbalfit in IJsselmonde is het allemaal in één

Voetbal fit is een nieuw concept waarbij voetballen is gecombineerd met Fitness en bootcamp . De voetbaltraining is omgetoverd tot een workout voor vrouwen. Sinds april kunnen vrouwen in Rotterdam zich opgeven voor deze training in IJsselmonde.

De training duurt zo’n 75 minuten waarin de vouwen voetballen, loopoefeningen doen en smijten met medicijnballen. Inmiddels kun je in 5 steden in Nederland Voetbalfit vinden en nu ook in Rotterdam.

‘ik heb zelf altijd gevoetbald vroeger. Na de geboorte van mijn kind wilde ik dat weer oppakken. Ik merkte dat ik niet meer mee kon bij mijn oude team en ik had minder tijd. Dus ik dacht dit moet flexibeler en ik wil meer een work out’

‘toen zijn wij wat gaan testen en hebben wij een pilot gedaan. Dat was zo’n succes dat ik dacht: dit moeten vast meer vrouwen leuk vinden!’ vertelt Eva van der Zanden zij bedacht Voetbalfit.nu.