Foodfestivals in trek: enorme drukte in Vroesenpark en op Afrikaanderplein

Met de zomer in aantocht zijn de foodtruckfestivals weer helemaal in trek. Dat bleek afgelopen weekend bij TREK en het Curaçaose Truki pan festival, waar de enorme drukte zorgde voor lange rijen.  

TREK Festival is een foodtruck festival dat door Nederland reist en dit jaar zijn tienjarig jubileum vierde in het Vroesenpark. Het was heel druk, kon je zien op de sociale media. Zo concludeerden mensen op TikTok dat het, ondanks de drukte, de moeite waard is om eens te bezoeken.

@spiceoflife_nl Nog geen plannen voor dit weekend? Ga een hapje eten op het TREK festival in Rotterdam! :burger::fries::pizza: #trekfestival #trekfestivalrotterdam #trekfestival2024 #foodtruck #foodtips #rotterdamfood #ugcnederland #ugccreator #dutchugc ♬ origineel geluid – Alysha | Content Creator :sparkles:

Het Curaçaose foodtruck festival vond plaats op het Afrikaanderplein in Rotterdam-Zuid en was de eerste editie. Hoewel je soms drie kwartier moest wachten op je eten, weerhield dat de bezoekers niet om massaal het festival te bezoeken. Op TikTok waren de reacties wisselend.

@honestreview100 #trukdipanfestival #druk viel tegen! Lange wachttijden #trukdipan #fyp Hoogte punt #cocktails @Saveur By Ashh :ok_hand: op zoek naar de beste #trukdipan van #nederland:flag-nl: ♬ original sound – music:headphones:

@ssstreetsinktattoo_♬ origineel geluid – ssstreetsinktattoo_

Als je deze foodfestivals hebt gemist, hoef je je geen zorgen te maken: de zomer barst er met nog meer. Zo kan je naar het Japan and Korean Food Festival in het Euromastpark, het TAPT Festival op het Heemraadsplein en de Smaak van Rotterdam in het Vroesenpark.