Fotograaf Gert Jan van Noorden exposeert op nieuw erotisch evenement

Rotterdam Ahoy stond afgelopen weekend in het teken van Kriebels. Dit nieuwe erotische event doet het net ietsjes anders dan de andere bekende beurzen. Erotische fotograaf Gert Jan van Noorden exposeert op dit nieuwe evenement en probeert bezoekers voor zijn lens te krijgen.
“Het is niet zomaar je kleding uittrekken, ik probeer er iets kunstzinnigs van te maken”, aldus de fotograaf. Zijn expositie op Kriebels bestaat uit vrije foto’s, dus foto’s die niet voor een opdracht zijn gemaakt. “Wat je hier ziet is niet gespeeld, het is echt. Dit zijn echte zweetdruppeltjes.” Volgens Van Noorden is erotiek van iedereen, uiterlijk is daarbij niet van belang.

Organisator Natasha Peeman vond het tijd voor een nieuw erotisch evenement nadat de vorige erotische beurs negen jaar geleden verboden werd. Kriebels was verdeeld in zes zones, elk met een specifiek karakter, waarbij de bezoeker meer te weten kan komen over trends op het gebied van erotiek en luxe lifestyle. Daarbij wordt ook de LHBT-gemeenschap niet vergeten.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat