Fotograaf zoekt Parade-gangers uit 2006

Fotograaf Jaap Reedijk maakte tijdens de Parade Rotterdam in 2006 een prachtige foto. Op de foto is een jong meisje en een man te zien. Helaas weet niemand tot op heden wie zij zijn. De kans is dan ook groot dat de mensen op de foto, niet eens weten dat ze zijn gefotografeerd. Het oproepje van Reedijk op zijn Facebook om de onbekende mensen op de foto te vinden, is inmiddels ruim 240 keer gedeeld.

Jaap Reedijk is theater- en muziekfotograaf, waarbij hij vaak foto’s maakt achter de schermen, maar ook de beleving van de toeschouwers vastlegt. “Vaak zitten er pareltjes tussen met mensen die eigenlijk niet eens weten dat ze gefotografeerd zijn”, aldus de fotograaf. Meestal vraagt hij naar de contactgegevens van de gefotografeerde mensen maar soms schiet dat erbij in.

Het oproepje van Reedijk op zijn Facebook is flink gedeeld: “Ik merk aan de reacties dat mensen het ook erg leuk vinden om te weten hoe ze er nu uitzien”. Hij heeft mede om die reden nu ook een instagramaccount @offallplaces waar hij foto’s op plaatst van de ‘onbekende’ mensen.

Weet jij wie zij zijn op de foto? Laat het ons weten via [email protected], reageer via onze socials of stuur een berichtje naar Jaap Reedijk!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter