FunX-Rotterdam DJ Dulci breekt landelijk door

Dulci Soares Brito is sinds 2013 de stem en het gezicht van het radioprogramma ‘Jouw Stad’. Deze lokale Rotterdamse show wordt elke werkdag tussen 13.00 en 16.00 uur uitgezonden op NPO FunX. Maandag breekt ze landelijk door op FunX. Vanaf dan zal ze het programma ‘FunX Classics’ presenteren. “Dat wordt wel spannend. Dan kan in plaats van heel Rotterdam het hele land mij horen,” aldus Dulci.

Zelfs op de laatste dag als presentatrice van ‘Jouw stad’ beleeft de 33-jarige Rotterdamse met Kaapverdische roots nog bijzondere dingen in haar studio: om half twee heeft ze een aantal studiogasten die een rustig een jointje gaan zitten rollen ‘ON AIR’ een blikje bier open trekken. “Het is niet de eerste keer dat ik zoiets zie hier,” aldus Soares Brito.

Een vast onderdeel in de Rotterdamse middagshow op FunX is ‘het vragenvuur/het dilemma’. Hierbij legt Dulci haar gasten een dilemma voor. Naar aanleiding van haar laatste lokale uitzending besloten haar collega’s Dulci een dilemma voor te leggen: voor weinig geld en weinig luisteraars een show in Rotterdam of een show met een miljoen luisteraars en een dik gevulde bankrekening in Amsterdam. Zie de video voor het antwoord….

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat