Genieten van goede muziek en lekker etens tijdens CuliNESSE

Aan de Zevenhuizerplas in Nesselande is er donderdag, vrijdag en zaterdag weer CuliNESSE. Op dit festival kunnen bezoekers genieten van geweldig eten, maar ook van top optredens van gevestigde namen en beginnende artiesten.
Twaalf regionale restaurants brengen hun lekkernijen aan de man. Denk daarbij aan namen als Hotel New York en Asian Glories. Om je volledig in de juiste sfeer te brengen, zijn de eetkraampjes ingericht in de zelfde stijl als de ‘echte’ restaurants. Bezoekers kunnen smullen van kleine hapjes en maken zo kennis met de lekkernijen op de uiteenlopende kaarten van etablissementen uit de regio. Want dat is het waar CuliNESSE om draait: lokaal talent promoten. Dat geldt overigens niet alleen voor het eten, want op het Sunset podium vertonen lokale bands hun muzikale kunsten. Een mooie gelegenheid om hun muziek aan een groot publiek te laten horen. Onder meer Riddlebox, T-Beggar, Greenhouse en Colibri, vermaakten de smulpapen. Daarnaast was er ook een hoofdpodium met bekendere artiesten als Kensington en Van Dik Hout. 

Trok de eerste editie, zes jaar geleden, nog 5500 bezoekers, inmiddels weten veel meer mensen de weg te vinden naar het populaire event aan de Zevenhuizerplas. Vorig jaar waren er 18.000 mensen en ook dit jaar waren de vrijdag en zaterdag uitverkocht.