Genomineerden Leraar van het jaar Verkiezing 2016 bekend

De finalisten van de Leraar van het Jaar Rotterdam 2016 Verkiezing zijn bekend. De verkiezing is een initiatief van de Gemeente Rotterdam en Fokor. Leraren, schoolleiders, onderwijs personeel, maar ook leerlingen en ouders kunnen hun favoriete leraar aanmelden. De initiatiefnemers proberen op deze manier docenten in het zonnetje te zetten.

Stemmen op je favoriete docent kan tot en met vrijdag 16 september, na deze stemronde beslist een professionele jury wie in iedere categorie uiteindelijk Leraar van het Jaar Rotterdam wordt. Er zijn zes categorieen: basisonderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, speciaal onderwijs, lerarenteam en pedagogisch medewerker. De winnaars van de verkiezing zullen een jaar lang ambassadeur zijn voor goed onderwijs in Rotterdam. Ze krijgen de gelegenheid om aan te geven wat kwalitatief onderwijs nodig heeft.

Op 4 oktober maakt wethouder Hugo de Jonge de winnaars bekend. Breng hier je stem uit: https://www.leraarvanhetjaarrotterdam.nl/deverkiezing