Gratis door Europa reizen als 18-jarige

DisoverEU, een nieuw project van de Europese Unie, stelt meer dan 20 duizend 18-jarige Europeanen in staat om deze zomer gratis door Europa te reizen. Na een aanmelding maken zij kans op een interrail ticket waarmee zij in maximaal vier weken door vier landen kunnen reizen. DiscoverEU is bedoeld om jongeren de mogelijkheid te geven Europa te ontdekken.
Ook Nederlandse jongeren mogen zich opgeven. Dat kan op de website van het project www.youdiscover.eu. Alleen de jongeren die vóór 1 juli 18 jaar worden, komen in aanmerking voor het gratis treinticket. Zij kunnen zich individueel opgeven, maar ook in een groep van maximaal vijf personen. Deze zomer kiest een jury 15.000 gelukkigen uit, maar in de herfst is er weer een nieuwe ronde.

Ben jij een 18-jarige Rotterdammer en heb jij je ook opgegeven voor dit project (of wil jij dat gaan doen)? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vloggers die verslag willen doen van hun reis door Europa! Dus doe jij mee en wil je hierover vloggen? Stuur ons een mail naar [email protected]!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat