Grenzeloos onze stad vieren, met cocktails en Dubbeez

Deze week bereikt Rotterdam Viert de Stad zijn ultieme hoogtepunt, met de vierdaagse afsluiter Future Legends, waarin toekomstige Rotterdamse talenten centraal staan. Dat zijn talenten op allerlei gebieden; mediamakers, artiesten, muzikanten en aanjagers van de dialoog. OPEN Rotterdam is natuurlijk van de partij. Samen met Samantha duiken we voor- en achter de schermen van de programmering, kijk effe mee!

Zo wonen we een live debat cq. talkshow bij, omtrent de TV serie Grenzeloze Rotterdammers. Daarin wordt op een speelse en fysieke manier stelling genomen op het gebied van maatschappelijke Rotterdamse kwesties, waarbij verschillende deelnemers aan het woord komen om hun keuze of argumenten voor een bepaalde voorkeur nader toe te lichten. We spreken uiteraard één van de makers en twee spraakmakers uit de serie.

En dan door… Door naar de Doelen, het centrum van de festiviteiten tijdens deze vier dagen. Daar maakt een live versie van het programma Girls n Cocktails haar opwachting. Wij gaan op zoek naar de drie presentatrices, en de regiseusse van het programma en spotten hen op weg van de kleedkamer naar de witte bank op het podium. Rasheida praat ons bij over het format en wat RVDS voor haar en het programma heeft betekend. De avond wordt uiteraard op een relaxte manier afgesloten en hoe kan dat anders dan met een heerlijke set reggae. De formatie The Dubbeez sluit de avond passend af in de hal van de Doelen. Sfeer proeven? Kijk mee, en beter gezegd kom even langs één dezer dagen in de Doelen.