Grote drukte verwacht bij openingswedstrijd Feyenoord

Feyenoord treedt vandaag om 14.30 uur voor het eerst weer aan in De Kuip. Tegenstander in de traditionele openingswedstrijd van het nieuwe seizoen is het Spaanse Real Sociedad. Ondanks de Zomercarnaval, wordt er grote drukte verwacht. De wedstrijd is uitverkocht. 

Geen extra trams
In verband met Rotterdam Unlimited en het Zomercarnaval, rijden er geen trams in het centrum en ook geen extra trams richting De Kuip. Feyenoord adviseert bezoekers van de openingswedstrijd die met het openbaar vervoer reizen om zoveel als mogelijk met de trein naar het stadion te komen. Deze stopt op station Rotterdam Stadion. Feyenoord verwacht voor de openingswedstrijd grote drukte in en rondom het stadion. Om die reden adviseert de club om op tijd naar het stadion te komen.

Op de foto met de schaal
Alle supporters met een geldige wedstrijdkaart hebben via poort 26 tot en met 33 toegang tot de gele zijde van De Kuip, waar je tussen 12:00 en 14:15 uur de mogelijkheid hebt om jezelf te vereeuwigen met de schaal. Vanaf 13:00 uur gaan alle hekken in het stadion open en is het mogelijk om naar je eigen vak te lopen.

Van Persie
Sinds gisteravond gaan de geruchten rond dat Robin van Persie naar Feyenoord terugkeert. Het weekblad Voetbal International kwam met het bericht dat er mogelijk al een akkoord is bereikt over een contract van een jaar, met een optie op nog een jaar.