Heel Rotterdam danst met Conny Janssen Danst

Professionele dansers van Conny Janssen Danst geven de komende vier weken dans-workouts in nieuwe serie ‘Heel Rotterdam Danst’ van OPEN Rotterdam.

Dansen in de club, groepslessen voor volwassenen in de sport- en dansschool: het staat allemaal on hold. En vanwege het dringende thuiswerk advies, missen we ook dat fietstochtje naar kantoor, het rennen naar de metro en de loopjes naar de koffieautomaat. En dat terwijl beweging zo belangrijk is, en dan met name dansend bewegen. Nietschze schreef het al: ‘We should consider every day lost on which we haven’t danced at least once’.

Daar doen Conny Janssen Danst en OPEN Rotterdam wat aan met vier mini-danslessen. Heel Rotterdam Danst (thuis)! Kom uit die stoel en doe mee!

Aflevering 3 – Maud Huizing

In deze derde les geeft danser Maud Huizing, met hulp van collega dansers Mariko Shimoda, Alberto Albanese, een versoepelende dansles!

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/6nN5Siietfg” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Aflevering 2 – Remy Tilburg
In deze tweede les geeft danser Remy Tilburg, met hulp van collega dansers Laura Costa, Tu Hoang, een intensieve workout om de winterkilo’s eraf te dansen!

Aflevering 1 – Yanaika Holle
In deze eerste les geeft danser Yanaika Holle, met hulp van collega dansers Adi Amit en Hiro Murata, een rustige les om in te komen.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?

Volg ons dan ook op onze social media kanalen

Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat