Herbeleef de goede oude tijd met Parkzicht Outdoor | FESTIVAL TV

Zaterdag 18 juli zou in het teken staan van Parkzicht Outdoor Festival in Stadion Park de Twee Heuvels. Helaas voor de house liefhebbers gaat het Festival fysiek niet door. Dat hoeft de pret niet te bederven. In samenwerking met OPEN Rotterdam brengen de organisatoren een speciale FESTIVAL TV uitzending uit.

 

Het begon allemaal in Rotterdam, het thuishonk van de Bakermat muziekstijl. In 2018 kwam er een einde aan de jaarlijkse Parkzicht-reünie. Maar helaas wordt ook 2020 niet het jaar voor een herhaling. Herbeleef de goede oude tijd en geniet van een legendarische dag tijdens deze House party. Residents van toen nemen je mee naar het kenmerkende geluid en sfeer van deze early days”.

OPEN Rotterdam FESTIVAL TV
Zaterdag 18 juli van 14 uur tot 15 uur en van 20 uur tot 21 uur

FESTIVAL TV
OPEN Rotterdam, Rotterdam Festivals en de festivalorganisaties slaan de handen ineen en brengen samen de festivalagenda tot leven door speciale uitzendingen op OPEN Rotterdam FESTIVAL TV. Op de geplande festivaldagen zijn er speciale FESTIVAL TV-blokken (tussen 14 tot 16 uur en tussen 20 tot 22 uur) op OPEN Rotterdam TV (Ziggo 36, KPN 1349) en livestream (www.openrotterdam.nl/live)

Check de website voor de programmering

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat