Het theaterstuk Helden van de Heilige Nacht neemt je mee over de Bergweg

De twee vriendinnen Beb en Gré hadden een geweldige avond tijdens de theatervoorstelling De Helden van de Heilige Nacht. Ze zijn allebei groot fan van het theater en zouden het liefst elke week naar een voorstelling willen gaan.

In het theaterstuk de Helden van de Heilige Nacht wordt het laatste kwartier van de kerstnacht telkens opnieuw verteld. Het toneelstuk speelt zich op verschillende locaties af op de Bergweg. Op elke locatie wordt het verhaal vertelt van een andere “held van de nacht” die in de nacht moet werken. Zoals een vrouw in een seksshop en medewerkers van een uitvaartcentrum. De regisseur heeft gekozen voor de verschillende locaties “Om mensen te verrassen en verschillende plekken van de Bergweg te laten zien. Het zijn plekken waar je normaliter niet zo snel komt of wel, maar waarschijnlijk niet. Ik probeer als maker mijn publiek altijd iets extra’s mee te geven.”

Beb en Gré vonden de voorstelling ontzettend leuk. “Ik heb genoten vanavond.” vertelt Gré enthousiast. De twee vriendinnen kennen elkaar al jaren. Ze zijn meer dan gewoon vriendinnen, want hun zoon en dochter hebben een relatie met elkaar. De kinderen waren ook bij de voorstelling. Ook zij vonden het een geslaagde avond.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat