Hindi Cinema Classics keert terug in Oude Luxor

DesiYUP en Luxor Theaters brengen op donderdag 7 september een concert met twee primeurs; Indiase artiesten Navin Kundra (Groot-Brittanië) en Vasuda Sharma (India) zullen een ode brengen aan de Indiase filmmuziek in het Oude Luxor Theater.

Vasuda Sharma is een Indiase one-woman-army muzikant, die bekend staat om haar Live Looping techniek. Eerder maakten wij een reportage met Vasuda. Rotterdammers kregen van haar een workshop, om de kunst van het Live Loopen onder de knie te krijgen.
 

 
Navin Kundra is een entertainer en een vocalist van Britse bodem. Een jaar geleden droeg hij de show Hindi Cinema Classics I in zijn eentje. Wij waren bij zijn repetities en gaven hem een mini-tour door Rotterdam.
 

 
De twee artiesten zullen samen nostalgische klassiekers zingen van grote namen in de Hindi Cinema wereld. Denk aan: R.D. Burman, Mukesh, Kishore Kumar en A.R. Rahman. Zij zullen worden begeleid door de beste Britse Bollywood band The 515crew. Ook Nederlandse cabaretier Rayen Panday zal zijn zangtalent laten zien door romantische duetten te zingen met Vasuda. 

Het idee achter dit concert is om een gezellig avondje uit te combineren met het opbouwen van nieuwe contacten. Ook is het een leuke manier om kennis te maken met Indiase muziek in ons eigen havenstadje.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat