Hiphop In Je Smoel heeft twee nieuwe evenementen voor Rotterdam in petto!

Zet maar alvast in je agenda! Hiphop In je Smoel komt met twee leuke Rotterdamse evenementen. Wat dacht je van de eerste Rewriters Street Art Easter Egg Hunt? Of de eerste Hiphop In Je Smoel Hiphop PubQuiz in Worm. Op 21 en 25 april kan je deelnemen aan deze activiteiten.
Tijdens de eerste Rewriters Street Art Easter Egg Hunt kun je meedoen aan een Paasspeurtocht. Maar in plaats dat er naar eieren gezocht moet worden, zoek je tijdens deze speurtocht naar tien paste-ups (opgeplakte street art) met een Paasthema. Er is een speciale wandelroute voor de deelnemers. Het is de bedoeling dat je de street art allemaal vindt en fotografeert.De deelnemers maken kans op mooie prijzen met een street art tintje, zoals een exclusief paasei versierd door kunstenaars als Nuno Viegas, Nina Valkhoff en DoodKonijn.

Ook komt Hiphop In je Smoel met de eerste hiphop pubquiz in samenwerking met Worm. De pubquiz bestaat uit tien thema-rondes met elk tien vragen. Onder het genot van een biertje of meerdere biertjes, zoals dat gaat tijdens een pubquiz, beantwoord je met een team van fanatieke hiphop kenners de uitlopende hiphop vragen. Er is ruimte voor tien teams in totaal, dus wacht niet te lang met opgeven. De pubquiz is voor iedereen die het leuk vindt. De organisatie geeft wel aan dat je geen hiphop nerd hoeft te zijn, maar het helpt natuurlijk wel!

Je kunt op zondag 21 april 2019 heel de zondag met de Rewriters Street Art Easter Egg Hunt meedoen en donderdag 25 april om 20:30u gaat de Hiphop PubQuiz van start in Worm. Wil je meer weten over beide evenementen? Kijk voor meer info op www.hiphopinjesmoel.com.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter