HipHopHuis lanceert short film ‘Home Of the Brave’ via social kanalen

Vorig jaar heeft het HipHopHuis in samenwerking met Koala Koncepts de short movie ‘Home Of the Brave’ geproduceerd. Met de film brengen zij een ode aan de Rotterdamse hiphopcultuur. Nu is het mogelijk de korte film te bekijken via de social media kanalen van het HipHopHuis.

HipHopHuis en Koala Koncepts hebben een video gemaakt waarin een hommage wordt gebracht aan de hiphopcultuur. ‘Home Of The Brave’ is een visueel gedicht met poëet The Legendary Black Ice en vele bekende Rotterdammers die een band hebben met het HipHophuis, zoals Winne, Derek Otte, Khalid Amakran en Stacii Samidin. De premiere van de drie minuten durende film was op zondag 25 november 2018 tijdens de eerste editie van hiphopprogramma WORD! in LantarenVenster.

De short movie laat hiphop in al haar vormen zien. Er wordt ingezoomd op diverse disciplines en zowel oude legendes als nieuwe beoefenaars. De film is al vertoond op het grote doek. Bij het International Film Festival Rotterdam (IFFR), Da bounce Urban Film Festival (DBUFF) en tijdens Museumnacht. Vanaf vandaag is de film ook te bekijken via de social kanalen van het HipHopHuis.

Bekijk de short movie ‘Home Of the Brave’ hieronder!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter