Hogeschool organiseert speciale infodag voor een groenere economie

Weten hoe de circulaire economie in Rotterdam verder ontwikkeld kan worden? Hogeschool Rotterdam organiseert donderdag 17 januari een middagvullend programma waarin studenten van de minor Circular Economy & Business Innovation hun werk presenteren. De studenten hebben de afgelopen periode met veel lokale bedrijven samengewerkt om de circulaire economie in Rotterdam een boost te geven.
De grote finale van het minorprogramma vindt plaats in het gebouw van de hogeschool aan de Kralingse Zoom. Niet alleen het werk van de studenten wordt gepresenteerd. ‘‘De studenten geven ook een aantal workshops en er komen gastsprekers’’, stelt Cynthia Mooij, docente aan de Hogeschool Rotterdam.

De workshops gaan onder meer over het hergebruik van energie, over effectieve marketingstrategieën die groene bedrijven kunnen toepassen, en over de circulaire economie binnen de mode-industrie. Inschrijven kan hier en is volledig gratis.

Duurzaamheid staat al langer hoog in het vaandel bij de hogeschool. Twee jaar geleden maakten we een reportage over het onderwijsgebouw van Hogeschool Rotterdam dat op een duurzaam verbouwd is.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat