Hotspot Hutspot start crowdfunding om hoofd boven water te houden

Er is een hoop gebeurd bij Hotspot Hutspot: de locatie op Heijplaat is gesloten en de Lombardijen-vestiging is verhuisd, waardoor een nieuwe doelgroep is bereikt. Hoewel er meer vrijwilligers dan ooit zijn die aan Hotspot Hutspot meewerken, zijn er ook financiële tegenslagen en minder inkomsten. Het restaurant is daarom op zoek naar extra inkomsten via een crowdfunding campagne.

Hotspot Hutspot geeft aan dat er afspraken over financiering lopen en ook toezeggingen zijn gedaan, maar dat het nog even duurt voordat er geld is. De koks hebben al op eigen initiatief een maand uitstel van betaling aangeboden, maar “zij moeten ook leven” geeft de leiding van het restaurant aan.Daarom roept Hotspot Hutspot op om te komen dineren of te doneren.

Hotspot Hutspot helpt mensen die tussen wal en schip vallen. Het lukt vaak om hen aan een woning, een opleiding, een baan en weer wat eigenwaarde te helpen en dit willen ze mee doorgaan. Het restaurant heeft locaties in Crooswijk en Lombardijen. Wil jij helpen? Kijk dan hier voor informatie.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter