Inzameling voor begrafeniskosten Cor

Op Het Dierenlandje is afgelopen zondag een rommelmarkt gehouden als inzamelingsactie voor de begrafeniskosten van Cor van der Hoek. Cor overleed plotseling op 14 september 2016, na een ernstige bacterie te hebben opgelopen in het ziekenhuis, als gevolg van een onlangs geplaatste pacemaker.

Het Dierenlandje, een park verborgen in de wijk Middelland heeft de begrafeniskosten voorgeschoten, omdat Cor zelf niet verzekerd was. Zij vonden dat hij recht had op een waardige begrafenis, en die heeft Cor gekregen volgens hun. ”Hij was een echte vriend van de wijk”, zegt een bewoner. Hij is zeer betrokken geweest door veel activiteiten voor jong en oud te organiseren. Zo verbond hij mensen in de wijk.

De opkomst van de rommelmarkt op zondag 13 november 2016 viel helaas tegen. Organisator Corry stelt het toch op prijs dat er verkopers zijn die met het slechte weer zijn komen opdagen. Vrienden van Cor proberen nu een procedure te starten om te achterhalen waarom Cor zo vroeg het leven moest verlaten. Zij zijn van mening dat het ziekenhuis de fout in is gegaan, door onveilig een procedure uit te voeren, waardoor hij een bacterie heeft opgelopen.

Kijk mee naar het mooie initiatief van Het Dierenlandje en waarom Cor iedereen zo nauw aan het hart lag.