Jandino Asporaat en Najib Amhali treden op in de Kuip

Cabaretiers Jandino Asporaat en Najib Amhali treden zaterdag 1 juli op in De Kuip! Naast de comedians zijn ook verschillende muzikale acts, wie dat worden is nog even een verrassing.
“Het is voor mij altijd al een droom geweest om met Najib samen te werken én een show in De Kuip te geven. Dit zijn dus twee dromen die in één keer uit gaan komen.”, aldus Jandino. Najib: “Het moet een kick zijn voor voetballers om in een vol stadion te scoren. Dat gevoel willen wij ook hebben. Hoe mooi is het om voor 40.000 fans op te treden.” Jandino: “Ik heb ooit meegedaan aan de selectie rondes van Feyenoord, maar ik ben er niet doorheen gekomen. Nu kom ik terug. ”

Comedy & Concert wordt daarmee de grootste comedyshow die ooit in Nederland werd gegeven. Met video, licht, live muziek, dansers en vuurwerk, zowel verbaal als in de lucht. Najib: “Als comedian wil je steeds meer publiek bedienen. Na een HMH en Ziggo Dome wil je nog groter.” Comedy & Concert brengt alles wat je van een stadionshow verwacht en meer. “Dromen moet je waarmaken en deze gaan wij waarmaken.”

De kaartverkoop begint aanstaande vrijdag. Jandino vertelde in de Rotterdamse Collegetour al over dit ambitieuze plan.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat