Je wimpers laten doen in een iglo op Katendrecht

Sinds januari kunnen mensen die hun wimpers willen laten doen terecht op de nieuwe locatie van The LashBar. Wimperexpert Miss Criola werkte eerst vanuit huis, maar zit nu in de Fenixloods met wel een heel aparte salonruimte.

Adilsa Gomes oftewel Miss Criola heeft een enorme passie voor haar vak. “Ik ben sinds mijn tienerjaren al een geobsedeerd door lange wimpers.” Vijf jaar geleden besloot ze haar beroep ervan te maken.”Wat ik leuk vind aan wimperextensions is dat het elke keer een andere klant is en dat ik elke keer een uitdaging heb. Wanneer de klanten hun ogen openen en de wow-factor krijgen, haal ik daar mijn voldoening uit.”

Ze werkte eerst vanuit huis, maar haar klantenbestand was dusdanig gegroeid dat ze op zoek is gegaan naar een salonruimte. Die heeft ze gevonden in de Fenixloods. Midden in een grote ruimte staan twee plastic iglo’s waar zij en haar collega de klanten helpen. Ze wilden geen standaard salonruimte hebben: “Ik ben iemand die houdt van het anders doen”.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter