Jong talent krijgt een podium bij Future Talent

Jalal en Junior timmeren hard aan de weg in de muziekindustrie, maar ze denken niet alleen aan hun eigen carrière  Ze willen ook andere jongeren een podium bieden. Dat doen ze met Future Talent. In een volle zaal in de Art Studio in Hoogvliet laten de jongeren hun talent zien.

De voorrondes zijn 29 september en 27 oktober en de uiteindelijke winnaar wordt bepaald tijdens de grote finale op 15 december. De nummer 1 gaat er vandoor met een prijs ter waarde van €1000,-

Dit mooie bedrag is volgens Jalal niet de belangrijkste reden voor deelnemers om aan deze talentenjacht mee te doen. “Je hebt ook jongeren die weinig zelfvertrouwen hebben en we willen dat zij ook een kans krijgen om op een podium te staan. Ze krijgen wel feedback, maar ze worden niet meteen de grond in gejaagd. Het is opbouwende feedback die ze krijgen. Dat is bij ons heel erg belangrijk. Het draait niet zozeer om de competitie, maar meer om het samen zijn.”

Jalal en Junior werken niet alleen samen voor Future Talent, ze zijn ook partners in de muziekindustrie. Junior geeft als producer, onder de naam Soundflow, al grote hits op zijn naam staan zoals: Niks Nieuws – Jonna Fraser ft. Jayh & Sevn Alias, Do Or Die van Jonna Fraser ft. Broederliefde , Jan Smit & Broederliefde – Kom Dichterbij Me en F1rstman & DJ Youss-F ft Boef – Overal. Jalal doet het management. Zo regelt hij contracten en publiciteit.

Jalal wil graag nog vaker Future Talent shows organiseren. Ook buiten Hoogvliet: “We zijn nu samen met de Gemeente Rotterdam om het groter te krijgen het groter te maken. We merken toch dat er veel jongeren op af komen. We willen het groter maken. Mogelijk met een editie in Rotterdam zelf.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat