Jongerendebat VOTE 2017 bij HipHopHuis live op Facebook

In het HipHopHuis vindt in aanloop naar de Tweede Kamer verkiezingen op dinsdagavond 28 februari het jongerendebat Act Upon: ‘ To Vote or Not To Vote ’ plaats. Voor wie er niet bij kan zijn, is er een Facebook livestream waarmee je het debat kunt volgen.

Get Me en Glamcult hebben de krachten samengebundeld en organiseren VOTE2017, een tijdelijk platform waar ruimte is voor eigentijds politiek geluid. Hiermee willen zij hun achterban, voornamelijk jongeren activeren tot stemmen en politiek bewust maken. Volgens de organisaties herkent de nieuwe generatie zich steeds minder in de huidige politiek. Met VOTE2017 willen zij een tegengeluid brengen. En daarom hebben zij samen 10-issues geselecteerd die volgens hen centraal moeten staan in een samenleving.

Naast de video’s en een groot onderzoek genaamd THE POLITICAL UTOPIA. organiseren Get Me en Glamcult een drietal live-streamed discussieavonden onder de naam Act Upon. De eerste sessie organiseren ze in samenwerking met het HipHopHuis. ReaZun, Blaxtar, Clarice Galgard en YMP schuiven aan bij het debat. Het event wordt gehost door Stephanie Afrifa. Het centrale topic van het debat is: ‘ To Vote or Not To Vote ’. Tijdens het debat wordt de mogelijke onvrede over de huidige politiek onder jongeren aangekaart en bespreekbaar gemaakt.

De livestream is vanaf dinsdagavond 20.00 uur te volgen via het Facebookevenement en via de Facebookpagina van het HipHopHuis.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat