Jordy van De Likt is onze reporter op Eendracht festival

Het centrum van Rotterdam stond deze donderdag weer in het teken van het Eendracht Festival. En niemand minder dan Jordy van De Likt heeft ons een rondleiding gegeven en stelt ons voor aan zijn nieuwe band: Het Gezelschap.

Jordy Dijkshoorn is bekend geworden met de band De Likt. De band heeft al een aantal hits achter hun naam staan zoals Ja Dat Bedoel Ik en Bloed Aan De Muur. Hij heeft nu een nieuwe band genaamd Het Gezelschap. Bestaande uit: Diggy Rast (o.a. Brandwerk) en Juno Rissema (de officiële nachtburgemeester van Dordrecht) met producties van Deon Custom en Stam des Bouvrie. Diggy Rast omschrijft de muziekstijl van de band als divers: “We hebben van disco tot country tot rock muziek terug naar rap en jazz. Ik zou het omschrijven als all-round.”

Juno Rissema is naast Nachtburgemeester van Dordrecht ook dichter. In Het Gezelschap verzorgt hij de poëzie. Hij vind het geweldig om samen met zijn vrienden in deze band te zitten: “Ik heb altijd al iets willen doen met muziek. Ik vind het heerlijk om met die gasten op pad te zijn.”

Het Eendracht Festival is een festival waar creatieve Rotterdammers een podium krijgen rondom het Eendrachtsplein.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter