Jubilaris Joke Bruijs viert feest in de Oase Bar

De Oase Bar is terug! De meest gezellige bar van Rotterdam was vorig jaar al een groot succes in het Luxor Theater, en tot het einde van het jaar zullen Gerard Cox en Joke Bruijs nog enkele malen de gezelligheid van de bar naar de Doelen brengen. Laatstgenoemde viert daarbij haar 50-jarig jubileum op de planken, een prestatie waar je beslist u tegen kan zeggen.

“Als de Oase Bar er nog was geweest, had hij dit jaar 60 jaar bestaan”, aldus Gerard Cox over de reden dat de show nog eens terug is gekeerd. En over het vijftigjarig jubileum van Joke Bruijs is hij kort maar krachtig: “Het is gewoon een echte vakvrouw”.

En zo is iedereen van de cast niets meer dan positief over de vrouw die al sinds haar vijftiende op de planken staan. Van Jacques Herb tot Loes Luca en van Martin van Waardenberg tot Ron Brandsteder: iedereen komt complimenten tekort. Joke zelf, die wil haar prestatie echter wel nuanceren: “Het is een prestatie als je 50 jaar in de fabriek staat. Maar ik hou van dit werk en voel me gezegend dat ik het nog steeds mag blijven doen, maar een prestatie durf ik het dan niet te noemen”.

En daarmee lijken fans zich geen zorgen te hoeven maken dat de feestvierende Bruijs, die eerder dit jaar in het Oude Luxor al haar jubileum officieel vierde, er binnenkort mee stopt: “Natuurlijk, het repeteren gaat soms wel vervelen…maar de reacties van de mensen daarentegen, daar doe je het voor! Daar haal ik ontzettend veel energie uit en zolang dat er is wil ik gewoon doorgaan”.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat