Jubileumeditie kunstproject All you can Art strijkt neer in Crooswijk

Kunstproject All you can Art bestaat dit jaar vijf jaar. De makers vieren de jubileumeditie in het Auditorium van de Kunsthal en kunstruimte Crooswijk. All you can Art is een samenwerking van de Kunsthal en Institito Buena Bista Curaçao.

Tijdens deze jubileumeditie is het Auditorium één groot Open Atelier. Bezoekers kunnen samen met kunstenaars aan de slag en maken deel uit van een constant groeiende tentoonstelling. Net als vorige jaren trekt All you can Art ook weer diep de stad in. Zo zijn de makers deze keer te gast in Kunstruimte Crooswijk. Vandaaruit wordt samengewerkt met bewoners en sociale projecten en leren de kunstenaars de wijk beter kennen. Daarnaast is er een Summerschool waar ruim 25 talenten van alle leeftijden en achtergronden zes weken lang hun creativiteit ontwikkelen.

“We vinden het vooral heel belangrijk om de verbinding te leggen met mensen die in het dagelijks leven niet snel met kunst in aanraking komen”, aldus mede-oprichter van All you can Art, David Bade. Daarom werkt de organisatie ook dit jaar weer samen met verschillende partners, waaronder Stichting Laurens (ouderenzorg), Pluspunt Rotterdam (expertisecentrum voor senioren en participatie), Antes (verslavingszorg), vluchtelingencollectief ‘We Are Here’ en Nico Adriaans Stichting (dak- en thuislozenopvang en verslavingszorg).

Volg het op Open Rotterdam
All You Can Art is vijf weken lang te volgen op de kanalen van OPEN Rotterdam. Het kunstproject loopt tot en met 30 augustus 2020.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter