Jungle Boogie: op weg naar het zomercarnaval

Jungle Boogie is een urban dansgroep die meedoet aan het zomercarnaval. De oprichters Rajiv Bhagwanbali en Remses Rafaela nemen je de komende weken mee in aanloop naar de parade en zie je hoe de groep zich langzaam maar zeker klaarmaakt voor het grootste festival van Nederland!

Aflevering 5
In de allerlaatste aflevering van Jungle Boogie komt het avontuur tot zijn hoogtepunt. Remses en Rajiv gaan de parade in samen met heel het team. Alle voorbereidingen komen nu samen en het wordt een groot onvergetelijk feest. Kijk mee hoe 50 dansers, een team van designers, choreografen, decorbouwers en vrijwilligers Rotterdam in vuur en vlam zetten tijdens het grootste festival van Nederland: Jungle Boogie tijdens het Rotterdamse Zomercarnaval!

Aflevering 4
In deze aflevering zien we hoe de queen election verloopt! Priscilla en het team werken keihard, maar is het genoeg om te winnen?

Aflevering 3
Communicatie en praalwagens! Dat is waar het vaak over gaat bij het zomercarnaval. Rajiv en Remses zitten in de rats over hun praalwagen en choreografe Anuschka Bozo breekt haar hoofd over tradities en vernieuwing. Kijk mee!

Aflevering 2
In deze aflevering van Jungle Boogie zijn de heren super enthousiast ingesprongen bij de queen election zonder goed te bedenken wat de consequenties hiervan zijn voor hun show. Een groot dilemma! Ook maak je nader kennis met Jet van Dijk. De kostuum designer van al die prachtige outfits. Wat drijft haar en hoe speelt ze dit nu precies klaar?

Aflevering 1
In deze aflevering staan de audities voor het Zomercarnaval centraal.

 

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat