Keerweer Parade dit jaar in Ahoy

Het is een vaste waarde tijdens Rotterdam Pride; de Keerweer Parade. Het is een groot feest pal voor de deur van het kleine café, waar honderden mensen samenkomen en meezingen met hits van verschillende nationale en internationale artiesten, maar ja, nu met de coronamaatregelen, is het natuurlijk niet mogelijk om hutje mutje onder een afdakje in een klein straatje te staan. Toch is er een manier gevonden om het feest door te laten gaan.

“We gaan naar Ahoy”, zo laat de organisatie weten via Facebook. Kaartjes voor het evenement van 18 september zijn vanaf maandag 7 september te verkrijgen. Onder meer Og3ne, Edsilia Rombley en Rotterdams trots Richard Groenendijks alter ego Jopie Parlevliet zijn die avond te zien. Het is dit jaar een bijzondere editie, want de Keerweer bestaat 35 jaar, Café Strano mag ook 35 kaarsjes uitblazen en dan is er nog De Loge90 die 30 jaar bestaat. “Dat is bij elkaar 100 jaar en het is ook de tiende jaar van de Keerweer Parade,” aldus de mensen van de Keerweer,

OPEN Rotterdam maakte eerder onderstaande reportage tijdens de Keerweer Parade en ja, ook dit jaar is Esther Hofman er weer bij.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?

Volg ons dan ook op onze social media kanalen

Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat