Keihard Lachen

In het programma ‘Keihard Lachen’ zie je zes weken lang een portret van een deelnemer aan Cameretten. De oudste cabaretwedstrijd van Nederland vindt jaarlijk plaats in Rotterdam en bracht diverse grote namen voort, zoals Hans Teeuwen, Theo Maassen, Marc-Marie Huijbregts en Jandino Asporaat. Welke kandidaten behalen de finale en wie wordt aan dit rijtje van winnaars toegevoegd?

Aflevering 6 – Janneke de Bijl
Janneke de Bijl omschrijft zichelf als ‘net niet gezellig’. Is dat een goede basis voor een succesvolle cabaretcarrière? En is haar humor aanstekelijk genoeg voor het winnen van de Rotterdamse wedstrijd Cameretten?

 
Aflevering 5 – Andries Tunru
“Beter, sneller, meer”, zo luidt het motto van cabaretier Andries Tunru. Hij is één van de finalisten van Cameretten, de meest toonaangevende cabaretwedstrijd van Nederland.
<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/krmmUAt1dB8″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>
 
Aflevering 4 – Mark Waumans
Een Amsterdammer, die meedoet aan een Rotterdamse cabaretwedstrijd. Het klinkt misschien als het begin van een slechte mop, maar voor Mark Waumans is het realiteit. Deze talentvolle stand-upper verlaat de hoofdstad om in Rotterdam deel te nemen aan de prestigieuze cabaretwedstrijd Cameretten. We volgen hem in het programma Keihard Lachen.

Aflevering 3 – Roovers & Van Leeuwen
Het cabaretduo Roovers & Van Leeuwen wordt gevormd door twee Brabantse heren. Ze nemen deel aan de Rotterdamse cabaretwedstrijd Cameretten. In het programma Keihard Lachen komen de heren uitgebreid aan het woord. Ze vertellen over hun programma, over inspiratie opdoen tijdens het roken en natuurlijk over hun kansen.

Aflevering 2 – Bonusmateriaal
In aflevering twee zien we het cabaretduo Bonusmateriaal. Lukt het ze om de finale te winnen van de oudste cabaretwedstrijd van Nederland? En hoe goed kennen ze Rotterdam?

Aflevering 1 – De Gestampte Meisjes
In de eerste aflevering komen De Gestampte Meisjes aan het woord, zij onderwerpen onze presentator Hans Groenendijk aan een bijzondere workshop.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat