Kennis en spirituele energie delen in Het Nieuwe Instituut

In Het Nieuwe Instituut vond vrijdagochtend de eerste spirituele livestream plaats. Tijdens deze sessie wordt er ruimte gegeven voor zelfexpressie, door middel van onder meer dans, zang en spoken word.

Jiv the Chief is de host van de livestream en gaat met drie van zijn vrienden in gesprek over hun passie. “Het interessante vond ik dat je eigenlijk niet bewust bent dat wanneer je samenkomt en dit soort dingen bespreekt dat de meerwaarde ‘één plus één is drie’ wordt” vertelt hij. Voor hem en zijn vrienden is de livestream iets dat vaker mag worden georganiseerd, om zichzelf en anderen te inspireren.

“Voor de coronacrisis zou deze ruimte in het Nieuwe Instituut waar de livestream wordt gefilmd, een spirituele omgeving zijn waar mensen wekelijks samen konden komen”, zegt programma- en productieleider Inge de Leeuw. “Dit is de eerste live inspiratiesessie. In totaal zullen er vier workshops worden gegeven wekelijks op vrijdag van 11.00 tot 12.00 uur. Iedereen kan zich aanmelden voor het Open Podium of de ruimte via het e-mailadres: [email protected].”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat