Kerstactie met Energiebank en Samen010: ‘Geef Rotterdammers een warme kerst’

Door de hoge energieprijzen komen veel Rotterdammers in de kou te zitten. In aanloop naar Kerst willen we dat niet laten gebeuren, want Kerst is een feest van warmte en licht voor iedereen. Daarom zamelen Samen 010, Energiebank Rotterdam en OPEN Rotterdam komende periode geld in voor die gezinnen die we niet in de kou willen laten zitten.

De opbrengst van de inzamelingsactie gaat in zijn geheel naar het Fonds Bijzondere Noden Rotterdam. Dit fonds kan snel handelen bij financiële noodsituaties. Zo kunnen we met z’n allen voorkomen dat er Rotterdammers met Kerst in de kou zitten. De actie loopt tot 23 december 2022.

Bekende Rotterdammers vervullen de rol van ambassadeur en ook de Rotterdamse kerken brengen de actie ‘Geef Rotterdammers een warme Kerst’ onder de aandacht en gaan ervoor collecteren. OPEN Rotterdam volgt de actie op de voet en we sluiten 23 december af met een talkshow.

Op zaterdag 23 december wordt de cheque met de opbrengst overhandigd aan het Fonds Bijzondere Noden Rotterdam. Doneren kan op rekeningnummer NL21 TRIO 0338 8152 28, t.n.v. Stichting Samen 010 o.v.v. Geef Rotterdammers een warme Kerst of via de doneerknop op de website van de Energiebank of Samen010.